Woodward Drake Receives DBIA Award

This 155,000-square-foot, 35.5-acre campus renovation required a design that integrated the research and design segments of Woodward with the manufacturing and production for the aerospace and industrial markets. The project goal was modernization of the 50-year-old facility, enhancing the work environment and safety for occupants, creating a stronger connection between departments that aligned with Woodward’s corporate culture. The final design involved introducing more natural daylighting into the building as part of a “Main Street” concept between office and production areas that serves as a visual and physical connection. This vaulted space, complete with meeting and break areas, allows for interaction between groups that were historically separated.

Read More